Do brezplačne poštnine vam manjka še 60,00 
SportOutlet

Opis

Adidas PREDATOR ACCURACY.1 L AG nogometni čevlji za odrasle za umetno travo.

Zasnovane so za natančnost z mehkim, prilagodljivim zgornjim delom HybridTouch z gumijastimi elementi High Definition Grip v udarnem območju in teksturiranim zaključkom na stranski strani.

Dvodelni srednje izrezan ovratnik PRIMEKNIT s štirismerno raztegljivim materialom zagotavlja oporno in prilagodljivo prileganje.

Spodaj je razcepljen zunanji podplat, ki zagotavlja dominantno igro na trdni podlagi, Power Facet pa prenese težo na sprednji del za močne udarce.

Power Facet je obtežen del sprednjega dela stopala, ki prerazporedi težo proti sprednjemu delu čevlja in optimizira prenos moči pri udarcu žoge.

Zgornji del je izdelan iz vrste recikliranih materialov in vsebuje vsaj 50% recikliranih materialov. Ta izdelek predstavlja le eno od adidas rešitev za pomoč pri odpravljanju plastičnih odpadkov.

Sestava: drugo/tekstil/drugo

-35%

ADIDAS PREDATOR ACCURACY.1 L AG- KOPAČKE ZA ODRASLE

Adidas PREDATOR ACCURACY.1 L AG nogometni čevlji za odrasle
ŠIFRA: IE9454

162,49 

Počisti
-
+

Ob nakupu preko interneta se lahko zgodi, da Vam kupljeni izdelek ne ustreza ali pa, da dobljeni izdelek ni ravno izpolnil Vaših pričakovanj. Noben problem. Izdelek nam pošljete nazaj, katerega po Vaši želji zamenjamo, oziroma vrnemo denar v roku 14 dni. V tem primeru mi krijemo strošek ponovnega pošiljanja, vi pa strošek vrnitve blaga. Več v Splošni pogoji poslovanja.

Dostava v Sloveniji je za naročila v vrednosti nad 60 € brezplačna.

V primeru težav ali morebitnih vprašanj smo Vam na voljo.

Naročeno blago lahko plačate po predračunu, po povzetju, s kreditnimi karticami preko sistema Paywiser ali s PayPalom.

Morda vas tudi zanima
-30%
Počisti
-
+

21,00 

-5%
Počisti
-
+

17,09 

-30%
Počisti
-
+

17,49 

-30%